autorijschool Sahin Rijschool A. Sahin was voorheen Rijschool Sahinler

Snel je rijbewijs B halen? Bel direct: 06 – 81 49 46 30 voor meer informatie.

Ahmet Sahin, aangenaam.

Wanneer je bij Rijschool A. Sahin besluit rijlessen te gaan nemen, is het goed om te weten bij wie je in de auto zit. Bij Rijschool Sahin ben je verzekerd van een vaste, ervaringen rij-instructeur en les je altijd in dezelfde auto. Wel zo prettig.

Mijn naam is Ahmet Sahin, jouw rij-instructeur. Inmiddels woon ik al ruim 27 jaar in Nederland. Ik ben een ervaren rij-instructeur met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring. Belangrijke punten die mij goed omschrijven zijn: sociaal, democratisch en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Dat komt ook terug in de manier waarop ik rijlessen geef.

Rijlessen benader ik graag als een vorm van onderwijs. Niet alleen een hoog (vak)kennisniveau, maar ook omgaan met mensen is daarin erg belangrijk. Ik ben iemand die makkelijk kan omgaan met mensen: of het nu om een VWO leerling gaat of iemand die zwak begaafd is.

Rijles in uw eigen taal?

Ik beheers verschillende talen. Ik woon inmiddels 27 jaar in Nederland en beheers deze taal dus. Maar ook mijn moedertaal: Turks spreek ik nog vloeiend. Maar ook is kun je bij mij terecht voor rijles in het Frans, hiervoor heb ik een lerarenopleiding gevolgd en afgerond. Op deze manier probeer ik rijlessen bereikbaar te maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Andere benadering

Het gaat om resultaat. Daar zijn we samen verantwoordelijk voor. Het is mijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat de kwaliteit van rijlessen zo hoog mogelijk is, maar natuurlijk is het wel van belang dat je gemotiveerd bent om je rijbewijs te halen en daar je best voor doet.

Om rijlessen van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, ben ik niet alleen met hoge cijfers geslaagd als rij-instructeur, maar heb ik ook een lerarenopleiding gedaan.

Samen zorgen we ervoor dat jij op een goede en verantwoorde manier slaagt!

Bekijk hier de scherpe prijzen of neem contact op voor vragen. Natuurlijk kun je je ook meteen aanmelden.

Vraag over Rijlessen?

Wil je gaan starten met rijlessen of heb je een vraag?
Bel dan 06 – 81 49 46 30 


Rijschool Sahin Gouda

Balsemienstraat 12

2803 JD Gouda

06 – 81 49 46 30

Contactgegevens

Rijschool Sahin in Gouda: